Om oss

Bernt Frödin

Bernt är grundare av Upplunda Bygg och Vatten AB, där han tog fram ett unikt avloppsreningssytem kallat "kretsa". Bernt har många års erfarenhet inom såväl avloppsrening som byggteknik. Idag arbetar Bernt som rådgivare för Roslagens Vattenteknik AB inom vatten- och avloppsfrågor.

Jan Andersson

Jan är grundare av Roslagens Vattenteknik AB och har utvecklat tekniken till företagets pooltillverkning. Jan har många års erfarenhet inom hus, anläggning och dagvatten och har även drivit fabriken för tillverkningen av de prefabricerade betongelement som används till pooltillverkning. Idag arbetar Jan som konsult inom alla delar av företaget.

Lotta Frödin

Lotta har arbetat på Upplunda Bygg och Vatten sedan företaget grundades 1990. Hon har många års erfarenhet inom jordprover, uppritning och laboration och arbetar idag som rådgivare åt Roslagens Vattenteknik AB.

Evelina Andersson

Evelina har studerat Samhällsbyggnad på KTH i Stockholm med inriktning Miljöteknik och Hållbar Infrastruktur. Hon har tidigare arbetat som betongarbetare och gått bredvid både Bernt och Jan under flera år. Idag arbetar hon inom alla avdelningar på företaget.